Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Κυριακή 5/6, ημέρα Περιβάλλοντος: Βόλτα στη ρεματιά (10 πμ) και φροντίδα του πάρκου Φραγκοκκλησιάς

Αγαπητά μέλη και φίλοι του συλλόγου Ρεματιάς και του Περιβάλλοντος, 

Καλό μήνα και Καλό καλοκαίρι!!

Φέτος   για τον εορτασμό της Ημέρας του Περιβάλλοντος (Κυριακή 5/Ιουνίου),  ο Σύλλογός  μας αποφάσισε οι όποιες δραστηριότητές του να αναδεικνύουν τον υπό διαμόρφωση νέο πνεύμονα πρασίνου που έχει αποκτήσει η Ρεματιά μας, το Πάρκο  Φραγκοκλησιάς. 



Το νέο αυτό πάρκο έχει την ανάγκη συνεχούς παρακολούθησης  από τη μεριά του συλλόγου για τη διατήρηση  και φροντίδα του, τόσο από τα μέλη μας όσο και από τους Δήμους Αμαρουσίου και Χαλανδρίου. 

Έχετε ήδη ενημερωθεί για τις τελευταίες ενέργειες του Συλλόγου για το θέμα σε προηγούμενες αναρτήσεις μας.

Για το φετινό εορτασμό της Ημέρας Περιβάλλοντος συν-διοργανώνουμε το πρωί της Κυριακής 5/6/22,  σε συνεργασία με τους Πεζοπόρους Χαλανδρίου και τον Δήμο Χαλανδρίου, τις εξής δράσεις: 

α)   διάσχιση - καθαρισμό της Ρεματιάς,  από το ύψος του πλατώματος του Προφήτη Ηλία μέχρι το Πάρκο Φραγκοκλησιάς, Κυριακή 5/6, συνάντηση και ώρα εκκίνησης 10.00 πμ, στο  πλάτωμα του Προφήτη Ηλία.  

β)   σύντομη εκδήλωση και συμμετοχικές δραστηριότητες συμβολικής περιποίησης και ποτίσματος των νέων φυτών, λόγω των προβλεπομένων υψηλών θερμοκρασιών για την Κυριακή,   στο χώρο του Πάρκου Φραγκοκλησιάς όπου θα καταλήξουμε, γύρω στις 12.30 μμ.
  
Σας περιμένουμε!!

Για όσες/όσους δεν θα συμμετάσχουν στη διάσχιση-καθαρισμό της Ρεματιάς, θα μας βρείτε στο Πάρκο γύρω στις  11.00 πμ 


Δείτε παρακάτω και την ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου/Cultural Hidrant,  όπου μπορείτε να  ενημερωθείτε και για τις υπόλοιπες   εκδηλώσεις της Ημέρας   Περιβάλλοντος για την  Κυριακή 5/6,  οι οποίες   θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του 2ου festival Cultural Hidrant (Αδριάνειο Υδραγωγείο) με τη συμμετοχή και άλλων φορέων της πόλης μας. 

2o φεστιβάλ Cultural Hidrant



Με φιλικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ. του συλλόγου

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για αυτή την ιστοσελίδα.
Tα σχόλια θα δημοσιεύονται μετά την έγκριση του διαχειριστή