Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Δενδροφύτευση στο πάρκο Φραγκοκκλησιάς: Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Αγαπητά  μέλη και φίλοι του συλλόγου,

Όπως όλοι θα γνωρίζετε εδώ και χρόνια προσπαθούμε να επιτύχουμε τη δενδροφύτευση του παρατημένου χώρου δίπλα στην οδό Φραγκοκλησιάς, που είναι χαρακτηρισμένος ως δασική έκταση και ανήκει στην Α΄ζώνη της ρεματιάς.   Τα προβλήματα ήταν πολλά (συνεννόηση με πολλούς φορείς) και επιδεινώθηκαν  με την πανδημία.  Παρόλα αυτά φτάνουμε ελπίζουμε στο τέλος.

 


Το μελλοντικό ΠΆΡΚΟ ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑΣ

Σε συνεργασία με τους Συλλόγους Πολυδρόσου και Νέου Αμαρουσίου, την απαραίτητη και σημαντική υποστήριξη των Δήμων Αμαρουσίου & Χαλανδρίου, την συνεργασία του Δασαρχείου Πεντέλης, της Δ/νσης Αναδασώσεων της Αποκεντρωμένης  καθώς και φίλων δασολόγων, φτάνουμε στο τέλος.

 

Έχει οριστεί ότι η δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 5/12 ή σε περίπτωση προβλημάτων με τον καιρό, την Κυριακή 12/12 (θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως).



 


Σας θέλουμε όλους εκεί. Φέτος μπορεί να γιορτάζουμε λίγο καθυστερημένα την ημέρα του περιβάλλοντος, αλλά νομίζουμε πιο ουσιαστικά. Να σημειώσουμε ότι θα είναι η πρώτη δενδροφύτευση εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή της ρεματιάς μας.  Ελπίζουμε όχι η τελευταία. 


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για αυτή την ιστοσελίδα.
Tα σχόλια θα δημοσιεύονται μετά την έγκριση του διαχειριστή