Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Κοινό δελτίο τύπου των 6 συλλόγων και δημοτικών παρατάξεων για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στα Μελίσσια δήμου Πεντέλης


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ,  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ «Η Πεντέλη μας»,   ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ Φυσιολατρική Κίνηση,  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «το Νέο Μαρούσι»,  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ «Ροή».


ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Δ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ

 

Την Παρασκευή 26/2 πραγματοποιήθηκε κοινή τηλεδιάσκεψη των έξι (6) Περιβαλλοντικών Συλλόγων της περιοχής και πέντε (5)  Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Πεντέλης, με θέμα την λειτουργία ΣΜΑ στο Κοιμητήριο Μελισσίων.

 

Εκ μέρους των Δημοτικών Παρατάξεων συμμετείχαν εκπρόσωποι των Παρατάξεων Δημοτική Συμμαχία, Νέοι Άνθρωποι - Νέα Αρχή, Μπροστά Μαζί, Λαική Συσπείρωση και  Πεντελέθεν.  

Εκ μέρους των Περιβαλλοντικών Συλλόγων συμμετείχαν εκπρόσωποι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεντέλης,  του Συλλόγου Προστασίας  Περιβάλλοντος και Ρεματιάς  Πεντέλης - Χαλανδρίου και του Συλλόγου βριλησσός – Φυσιολατρική Κίνηση.

 

Στην τηλεδιάσκεψη επιβεβαιώθηκε η κατηγορηματική αντίθεση όλων των συμμετεχόντων στην λειοτουργία του ΣΜΑ και αποφασίστηκε ο συντονισμός των ενεργειών τους για την αποτροπή της λειτουργίας του.

 

Πεντέλη,  02/03/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για αυτή την ιστοσελίδα.
Tα σχόλια θα δημοσιεύονται μετά την έγκριση του διαχειριστή