Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Επιστολή προς: Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θ. Αμπατζόγλου, Θέμα: Πότισμα και συντήρηση Πάρκου Φραγκοκλησσιάς


Δείτε παρακάτω επιστολή που στείλαμε πρόσφατα στον δήμαρχο Αμαρουσίου σχετικά
 με το πότιμα και τη γενικότερη συντήρηση του πάρκου Φραγκοκλησιάς:



Χαλάνδρι,    23.5.2022                                                 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ                                                  αρ. πρωτ. 14/2022                              

 Προς :  Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θ. Αμπατζόγλου 

Θέμα :  Πότισμα και συντήρηση Πάρκου Φραγκοκλησσιάς 

 

Κύριε Δήμαρχε,

Τον Δεκέμβρη 2021 ο Δήμος σας στήριξε αποφασιστικά την δενδροφύτευση του χώρου επί της οδού Φραγκοκλησιάς στα σύνορά του με το Χαλάνδρι.  Εσείς προσωπικά, Αντιδήμαρχοι, η Περιφερειάρχης παραβρεθήκατε στην γιορτή που έγινε με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού δημοτών σας.

Το ότι ο χώρος θα χρειαζόταν συντήρηση και πότισμα ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες ήταν γνωστό από τις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί. Σχετική μας επιστολή είχατε λάβει από τις 2.2.2022. Μέχρι σήμερα όμως δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Ο Σύλλογός μας με την ευθύνη που τον διακρίνει προσπάθησε να διερευνήσει εναλλακτικές βοηθητικές  λύσεις. Ήδη υπάρχει δυνατότητα βοηθητικής εμπλοκής του ΣΠΑΠ (αν ζητηθεί από τους Δήμους) και έχουμε ενημερώσει τις υπηρεσίες σας. Επίσης εδώ και 4 βδομάδες προσπαθεί να έρθει σε επαφή με Αντιδημάρχους και Υπηρεσιακούς  σε μία άκαρπη προσπάθεια συντονισμού, παρόλο που δεν είναι στις υποχρεώσεις μας η “πλοήγηση” στα οργανογράμματα και τις Υπηρεσίες των Δήμων.

Τα φυτά που φυτεύτηκαν έχουν υποστεί ήδη πολύ μεγάλη ζημιά και θα καταστραφούν τελείως αν δεν υπάρξει άμεση παρέμβαση.  Ζητάμε από εσάς προσωπικά να δείξετε ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον σας. Είναι απαραίτητο να ποτιστούν όσα φυτά έχουν επιζήσει ακόμα και σήμερα! 

 

Με εκτίμηση,




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για αυτή την ιστοσελίδα.
Tα σχόλια θα δημοσιεύονται μετά την έγκριση του διαχειριστή