Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

1ος νυχτερινός αγώνας δρόμου Χαλανδρίου "Chalandri Rn the Christmas Night" Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 8:00 μμ.

Ο Δήμος Χαλανδρίου στα πλαίσια των εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Ίδρυμα Γ. & Α. Χατζηκώντα και  διοργανώνει τον 1ο νυχτερινό αγώνα δρόμου Χαλανδρίου "Chalandri Rn the Christmas Night". 

Η πρωτοβουλία αυτή έχει τεθεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ,  έχει την έγκριση της Περιφέρειας και την άδεια της Αστυνομίας. Ο νυχτερινός αγώνας δρόμου περιλαμβάνει  2  διαδρομές : 5,9 χλμ.  δρόμου και 2,3 χλμ.  βάδην και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  22/12, με τόπο και ώρα εκκίνησης την Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου,  20.00 και 20.07 αντίστοιχα. 

Ήδη, όπως ενημερωθήκαμε από τον Δήμο στη σύσκεψη που έγινε στις 17/12,  η συμμετοχή προβλέπεται να ξεπεράσει τις αρχικές προβλέψεις,  με τη συμμετοχή περίπου 1.300 αθλητών για τον αγώνα δρόμου και περίπου 600 για τον αγώνα βάδην.  Οι διαδρομές που θα ακολουθηθούν είναι διαφορετικές και οι αθλητές δεν θα συναπαντηθούν.
 
Η διαδρομή του αγώνα δρόμου των 5,9 χλμ. είναι  συγκεκριμένη ( http://chalandri.gr/athlitismos/57867) και  --  στην περίπτωση που ο καιρός είναι καλός --  οι δρομείς θα διασχίσουν τη Ρεματιά σε μήκος  280-300μ., θα μπουν από την οδό Λεβαδειάς (γηροκομείο) στο πλάτωμα του Προφ. Ηλία,,  θα διασχίσουν το γεφυράκι και από τα σκαλάκια της Δάφνιδος θα ανέβουν για να συνεχίσουν στην οδό Δάσους. Η επιλογή αυτή έγινε -παρόλες τις δυσκολίες- για να υπάρξει ένα έστω μικρό κομμάτι (20%)  σε φυσικό  περιβάλλον.  Η διαδρομή μέσα στην ρεματιά θα έχει σημανθεί με μεταφερόμενα φώτα και με χρήση φακών από 20 περίπου εθελοντές που θα βρίσκονται στον χώρο.  Ο συνολικός χρόνος του αγώνα υπολογίζεται στα 55 λεπτά. 

Η δική μας εθελοντική παρουσία μέσα στη Ρεματιά για  35-45 λεπτά θα είναι επιπλέον αυτών που έχουν ήδη προγραμματιστεί (ένας εθελοντής ανά 100-150 μ.) και στοχεύει κυρίως στην ανάδειξη της Ρεματιάς και τον  τονισμό της ύπαρξης του Συλλόγου ως φορέα της πόλης. 

Ο Σύλλογός μας απαντώντας θετικά σε σχετική πρόσκληση του Δήμου:
  • διέθεσε ήδη 500 πεζοπορικούς χάρτες της Ρεματιάς Χαλανδρίου,  οι οποίοι θα διακινηθούν στους συμμετέχοντες από το περίπτερο της διοργάνωσης στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου.
  • καλεί μέλη και φίλους του Συλλόγου να συμμετέχουν, όσοι αισθάνονται δυνατοί στον αγώνα βάδην (που είναι ακόμη ανοιχτός) και όσοι,  όχι και τόσο,  με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στο κομμάτι της ρεματιάς που θα διανυθεί,  με τα γιλέκα του συλλόγου και με εξοπλισμό που θα διανεμηθεί  ώστε να γίνει αισθητή  η παρουσία του. 
  • Σε αυτή την περίπτωση σας  καλούμε την Κυριακή 22/12 στην συμβολή των οδών Δάφνιδος και Δάσους στις 7.45 μμ,  ώστε να τοποθετηθούμε στη διαδρομή σύμφωνα με τις οδηγίες που θα έχουμε πάρει  την Παρασκευή 20/12/2019. 
Προφανές είναι ότι, από τις 19.30 έως 21.30,  λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου θα πραγματοποιηθούν  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο και στους παραρεμάτιους δρόμους καθώς και τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών.
Λεπτομέρειες  στο  https://www.chalandri.gr/athlitismos/57867/





Σας περιμένουμε!!!!
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η Πρόεδρος Δ.Σ.
Μαρίνα Σμαραγδή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για αυτή την ιστοσελίδα.
Tα σχόλια θα δημοσιεύονται μετά την έγκριση του διαχειριστή