Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

O θησαυρός της Ρεματιάς

Κυκλοφόρησε το παραμύθι του Δημήτρη Κάσσαρη  «Ο θησαυρός της  ρεματιάς», εμπνευσμένο απο τη ρεματιά Πεντέλης- Χαλανδρίου
Ένα «μαγικό» παιδί, ένα αινιγματικό μήνυμα αφημένο σενα δέντρο, το νοιάξιμο και η ψυχωμένη προσπάθεια δυο γενεών να προστατέψουν τη ρεματιά Πεντέλης- Χαλανδρίου απο ποικίλες απειλές. Αυτή είναι η προίκα του παραμυθιού «Ο θησαυρός της ρεματιάς».
Δημιούργημα του βραβευμένου συγγραφέα βιβλίων για παιδιά και εφήβους και λυρικού τραγουδιστή Δημήτρη Κάσσαρη, το παραμύθι πρωτακούστηκε στο Χαλάνδρι πέρσι τον Μάϊο, όπως το αφηγήθηκε ο συγγραφέας στην πρώτη εκδηλωση του Συλλόγου Προστασίας Περιβαλλοντος και Ρεματιάς για τα παιδιά των παραρεμάτιων δήμων.
Σχεδόν έναν χρόνο μετά «Ο θησαυρός της ρεματιάς» κυκλοφορεί απο τις «Εκδόσεις των Συναδέλφων». Στόχος το μήνυμα της αγάπης για τη φύση, όπως αναδύεται στη ρεματιά, να φτάσει σε μικρούς και μεγάλους, μαζί με την υπενθύμιση ότι είναι πιο δύσκολο να διαφυλάξεις έναν θησαυρό απο το να τον αποκτήσεις!
Εικονογραφημένο απο τις ζωγραφιές παιδιών που παρακολούθησαν εκείνη την πρώτη αφήγηση, το βιβλίο διατίθεται αντί 6,5 ευρώ. Μέρος του τιμήματος θα αποδίδεται υπερ των σκοπών του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης- Χαλανδρίου.
Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει το Σάββατο 19 Μαϊου στις 12 το μεσημέρι στην Παιδική Βιβλιοθήκη Μίμης Βασιλόπουλος [ Παπανικολή-Αβέρωφ και Σόλωνος στο Χαλάνδρι τηλ 2106801654]  

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ: Ο συγγραφέας, καθώς και ο Σύλλογος είναι διαθέσιμοι για συνέντευξη.
Τρόποι επικοινωνάς :
1. Στα τηλέφωνα του Συλλόγου: 2106814083 & 2103254165 
2. Με την εκπρόσωπο τύπου του Συλλόγου, δημοσιογράφο Ματρώνη Δικαιάκου στο 6977- 869193
3. Στο e mail sosrematia@gmail.com 
4.  Mέσω της σελίδας του Συλλόγου στο Facebook  sosrematia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για αυτή την ιστοσελίδα.
Tα σχόλια θα δημοσιεύονται μετά την έγκριση του διαχειριστή