Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Εξοικονομούμε με τη WWF

Editorial WWF

Αγαπητοί μας φίλοι,

Εδώ και καιρό έχουμε ανοίξει τη συζήτηση για την κλιματική αλλαγή και την ανάγκη να αλλάξουμε τον εαυτό μας, προκειμένου να την αντιμετωπίσουμε. Να αλλάξουμε συνήθειες και να επιλέξουμε έναν τρόπο ζωής πιο φιλικό προς το περιβάλλον.Σε αυτό το πλαίσιο και μέσα σε μια πρωτοφανούς δυσκολίας εποχή είναι δυνατό να προκύψουν και ευκαιρίες!

Mια από αυτές είναι η σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων που μπορεί κανείς να επιτύχει μέσα από την εξοικονόμηση ενέργειας. Παντρεύοντας λοιπόν αυτά τα δύο, δημιουργήσαμε τη νέα μας εκστρατεία για την κλιματική αλλαγή, το WWF Eco2nomy η οποία υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του ομίλου Eurobank EFG. Αλήθεια, έχετε αναλογιστεί ότι εξοικονομώντας ενέργεια στο σπίτι θα μπορούσατε να μειώσετε τα έξοδα του νοικοκυριού σας έως και 1.500 ευρώ τον χρόνο;

Η εξοικονόμηση ενέργειας δεν είναι μια μακρινή και δύσκολη υπόθεση. Το WWF Eco2nomy έρχεται να το επιβεβαιώσει με τη δική σας συμμετοχή. Μπορούμε όλοι να εξοικονομήσουμε χρήματα, προστατεύοντας το περιβάλλον. Απλά, εύκολα και γρήγορα.

Ξεκινάμε;


Aχιλλέας Πληθάρας
Υπεύθυνος Εκστρατειών Πολιτικής WWF Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για αυτή την ιστοσελίδα.
Tα σχόλια θα δημοσιεύονται μετά την έγκριση του διαχειριστή