Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Βόλτα χαρτογράφισης της ρεματιάς: Κυριακή 29/6 ώρα 11:30 π.μ.

Την Κυριακή 29 Ιουνίου ο σύλλογος Ρεματιάς συμμετέχει ενεργά στη βόλτα χαρτογράφισης των μονοπατιών της Ρεματιάς που οργανώνει το μέλος μας Δάφνη Λιαναντωνάκη:

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 11:30 στο ξέφωτο που θα συναντήσετε κατεβαίνοντας τα σκαλάκια που ξεκινούν από την οδό Ροδοδάφνης, ακριβώς πριν τον περίβολο της εκκλησίας του Αγ. Αθανασίου (στα αριστερά βλέπετε  την είσοδό της) και οδηγούν προς τη μικρή πεζογέφυρα της ρεματιάς. Πριν φτάσετε στο γεφυράκι, απέναντι από την παιδική χαρά, στο δεξί σας χέρι, ξεκινάει ένα χωμάτινο μονοπάτι που οδηγεί αμέσως στο ξέφωτο με τον μεγάλο πλάτανο. Για τους πρωινούς θα βρίσκομαι εκεί από τις 11. Για τους μεσημεριανούς θα συνεχίσω να βρίσκομαι εκεί και αργότερα. Μάζεμα στο ξέφωτο γύρω στη 1:00 και χρόνος πικ-νικ ...απροσδιόριστος.

Ετσι, όποιος θέλει, μπορεί, μετά την προσωπική του περιπλάνηση,να πάρει μέρος στο μεσημεριανό πικ-νικ στο ξέφωτο κάτω από το μεγάλο πλατάνι, συνεισφέροντας με ό,τι  θέλει στο γεύμα (ρεφενέ). 

Στον παρακάτω σύνδεσμο βλέπετε την περιοχή της συνάντησης.Για να φτάσετε στον Άγιο Αθανάσιο ο πιο εύκολος τρόπος είναι να ανέβετε τη Λ.Πεντέλης μέχρι το φανάρι της Πολυδρόσου( δεξιά σας θα δείτε το κατάστημα INTERSPORT).Στρίβετε αριστερά στην Πολυδρόσου και δεξιά στην οδό Ροδοδάφνης.

ΧΑΡΤΗΣ: Άγιος Αθανάσιος στο Πολύδροσο 


Περισσότερες λεπτομέρειες στο blog: http://stirematia.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για αυτή την ιστοσελίδα.
Tα σχόλια θα δημοσιεύονται μετά την έγκριση του διαχειριστή