Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Από την εκδήλωση στο Χαλάνδρι 23/9/2012

Αντί σχολίων, δημοσιεύουμε λίγες φωτογραφίες από την επιτυχημένη εκδήλωση μας για την ανακύκλωση τηγανελαίων και την κομποστοποίηση που έγινε στην πλατεία Χαλανδρίου το απόγευμα της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου 2012.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ομιλητές μας:

- ΦΙΛΙΠΠΟ ΚYΡΚΙΤΣΟ - Διδάκτωρα Περιβαλλοντολόγο / Πρόεδρο της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης, εκ των πρωτοπόρων της υπόθεσης της Ανακύκλωσης στην Ελλάδα. Μας παρουσίασε την επιστημονική - περιβαλλοντική διάσταση της οικιακής κομποστοποίησης.
http://www.ecorec.gr/

- ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΠΑ της ¨ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗ - Γ. ΠΑΠΠΑΣ¨, της πρώτης εταιρείας στην Ελλάδα (Μάιος 1997), που ασχολήθηκε και εκτοτε εξειδικεύεται στην οικιακή κομποστοποίηση. Στηρίζει κάθε αξιόλογη προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος και μεταξύ άλλων έχει δωρίσει κάδους σε σχολεία, ιδρύματα και πολιτιστικούς συλλόγους. Ο Δωρητής του κάδου μας μας μίλησε για το πιο πρακτικό κομμάτι και την ανταπόκριση των Ελλήνων σ'αυτή την μορφή ανακύκλωσης. http://veltiotiki.gr/

- ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΙΚΟ - Διδάκτωρα Χημικό Μηχανικό, μελετητή και Δ/ντή της Εταιρίας Ανακύκλωσης Χρησιμοποιημένων Ελαίων ΣΕΛΑΣ. Μας μίλησε εφ όλης της ύλης για τη δεύτερη, ακόμη πιο χρήσιμη, ζωή (βιοντήζελ) που μπορούν να ζήσουν τα τηγανέλαια με τη βοήθεια των επιχειρήσεων εστίασης, αλλά και των μεμονωμένων νοικοκυριών.
http://www.selas.com.gr/


 
 
Και βέβαια όλον τον κόσμο που μας παρακολούθησε και συμμετείχε στην ενδιαφέρουσα συζήτηση.  Ακολούθησε η κλήρωση του κάδου κομποστοποίησης και ο επίλογος με ένα ποτηράκι ρακή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για αυτή την ιστοσελίδα.
Tα σχόλια θα δημοσιεύονται μετά την έγκριση του διαχειριστή